Tuotteet

Suomen putkistosaneeraus Oy hoitaa putkistoremontit laadulla niin kotitalouksille, kuin yrityksille. Saneerausmenetelmämme ovat asukasystävällinen ratkaisu, jonka myötä asiakkaalle jää aikaa ja rahaa muuhunkin. Tavallisesti putkiremontti on hidas ja kallis prosessi, jossa kiinteistön seinät ja lattiat revitään auki. Viemärisaneerauksemme käyttää menetelmiä, missä seiniin ja lattioihin ei tarvitse koskea. Saneerauksemme on myös tavallista putkiremonttia vastaan lyömätön nopeudessaan ja vaivattomuudessaan. TKR-Putkistosaneerausmenetelmän etuja ovat myös äänieristetyt putkistot. Massaus tekee putkistoon bituumimaisen eristepinnan, joka toimii täten myös äänieristeenä, eikä veden juokseminen putkistossa enään häiritse sinua tai naapureita.

 

Käytämme saneerauksissa TKR-pinnotteita, jotka edustavat uutta, turvallista ja ympäristöystävällistä kotimaista teknologiaa. TKR- pinnoite koostuu uusiutuvista, kasviöljypohjaisista luonnonvaroista ja on siten sekä käyttäjälle, että lopputuotteena turvallinen ratkaisu.

TKR-pinnotteissa on monta hyötyä miksi se on hyvä valita putkistosaneerauksessa:

  • TKR- peruspinnoite, hyytelöt, putkimassat sekä jälkivalaisevat pinnoitteet ovat saaneet RTS:n myöntämän M1 rakennusmateriaalien päästöluokituksen.

  • TKR -pinnoitteet takaavat pitkäikäisen pinnan useimmille sementtipohjaisille tuotteille, metalleille ja puumateriaaleille.

  • TKR- pinnoite suojaa käsiteltävät pinnat kosteudelta, korroosiolta, kulumiselta, syöpymiseltä ja iskuilta.

  • TKR- pinnoite on elastinen ja antistaattinen.

  • TKR- pinnoite on ekologinen ja myrkytön vaihtoehto putkistosaneerauksessa.

TKR-Marketing Tuotteet

TKR-Marketing Ekologiset Saneeraustuotteet