Viemärisaneeraus

RK-Putkisaneeraus Oy hoitaa kaikki viemärisaneerauksiin liittyvät ongelmat laadulla. Jos olet suunnittelemassa taloyhtiöönne putkiremonttia, ota yhteys meihin, niin laskemme sinulle lyömättömän tarjouksen.

Viemärisaneerauksessa teemme kohteelle kuntotutkimuksen, saneerausmenettelyn suunnittelun, sekä toteutuksen. Räätälöimme asiakkaillemme saneeraukset aina kiinteistöjen tarpeiden mukaan, jotta suunnittelussa vältytään tapahtuvilta ylilyönneiltä valittaessa korjausmenetelmiä.

Käytämme saneerauksissa TKR-pinnotteita, jotka edustavat uutta, turvallista ja ympäristöystävällistä kotimaista teknologiaa, joka omaa M1 rakennusmateriaalin päästöluokituksen. TKR- pinnoite koostuu uusiutuvista, kasviöljypohjaisista luonnonvaroista ja on siten sekä käyttäjälle, että lopputuotteena turvallinen ratkaisu. TKR-pinnotteissa on monta hyötyä miksi se on hyvä valita putkistosaneerauksessa.

Viemärisaneerauksemme käyttää menetelmiä, missä seiniin ja lattioihin ei tarvitse koskea. Saneerauksemme on myös tavallista putkiremonttia vastaan lyömätön nopeudessaan ja vaivattomuudessaan. Viemäripinnoituksen etuja ovat myös äänieristetyt putkistot. Pinnoitus tekee putkistoon bituumimaisen eristepinnan, joka toimii täten myös äänieristeenä, eikä veden juokseminen putkistossa enään häiritse sinua tai naapureita.

Putkistomassauksella voidaan saada uusi ja kestävä viemäriputki jopa 50 vuodeksi. Viemärisaneerauksen etujamme ovat esim:

  • TKR Marketing Ekologinen Putkimassa viemärinsaneeraus eristys

    Nopea saneerauksen aikataulu

  • Edullinen hinta

  • Siisteys ja vaivattomuus

  • Tutkitusti turvallinen ja kestävä

  • Liukas pinta, joka hylkii hyvin

  • Remontin aikana voidaan asua kiinteistössä.